torsdag 28 oktober 2010

Premiärnerver

Vi är lite nervösa inför öppnandet onsdag den 3 November, det ska ärligt tillstås. Jag vet inte hur andra tänker, men premiärnerver ser jag som något positivt. Det ska vara lite läskigt att möta sina kunder och man ska ha stor respekt för att det inte alltid går att leverera det man önskade. Att vara nervös innebär att man bryr sig om vad kunden tänker. Det vore ju helt fel om vi i detta läge tänkte "vem bryr sig, bara jag är nöjd", eller hur?! Så klart handlar det om att vi månar om våra framtida kunder.

En av våra skönheter, snyggt röd!
Dessutom har vi lite nerver då det är så att det verkligen inte bara är att "baka". När det gäller surdeg så är det massor av saker som påverkar, råvarornas kvalité, värmen i bageriet och inte minst alla maskiner som är inblandade även vid hantverksmässig tillverkning. Några är riktigt lynniga skönheter som vår vedugn. Bara hon nu förstår att inte ryka och störa de boende i omgivningen. Skorsten är utbytt och fläkt är monterad. Och ändå....Vi försöker nu se om det kan bero på veden. Kanske är den för fuktig. Fortsättning följer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar